600 g gemengde salade met tomaat en komkommer erdoor
2 eetlepels citroensap
1 eetlepel mosterd
6 eetlepels olijfolie
Extra: bakpapier
Instructies
Verwarm de oven voor op ca. 200°C. Verwarm de bladerdeegbakjes op een met bakpapier bedekte bakplaat in de hete oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de zalm in kleine stukjes.
Breng de inhoud van het blik Knorr Kreeftensoep met 100 ml water aan de kook. Voeg de stukjes zalm en de scampi toe en laat ze in de saus in 5 minuten gaar worden.
Pluk ondertussen de fijne dillesprietjes van de dikke takjes. Meng ¾ met de salade. Hak de rest fijn. Maak van het citroensap, de mosterd en de olijfolie een sladressing. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Meng de dressing door de salade met tomaat en komkommer. Zet de bladerdeegbakjes op 4 borden, schep het vismengsel erover. Bestrooi met de fijngehakte dille. Serveer met de salade ernaast.
Variatie
In plaats van zalm en scampi kan ook stevige witte visfilet, stukjes surimi, roze garnalen en/of mosselen worden gebruikt.