Om de heerlijkste gerechten te maken, dien je ze met veel liefde te bereiden.


Liefde genoeg om de ingrediënten zorgvuldig en met liefde te selecteren. Liefde voor de warme gloed van de oven wanneer deze opwarmt. Als je houdt van de mensen voor wie je kookt, kunnen ze die liefde in elke hap proeven.  Om de heerlijkste gerechten te bereiden moet je echt van alles wat met eten te maken heeft, houden. En dat doen we. Wij houden van eten zoals u van eten houdt.

Het begint met de beste ingrediënten

Smaak. Het is het verschil tussen een fatsoenlijk maal en een gerecht om van te watertanden.  Elke hap zou verrukkelijk moeten zijn. Daarom doen we er werkelijk alles aan om de beste smaak te vinden, we weten dat dit voor u en uw gezin een smakelijkere maaltijd betekent.

En voor de beste smaak heb je de beste ingrediënten nodig. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de groenten die we gebruiken, rijk van smaak zijn. Er zijn zelfs duizenden landbouwbedrijven over de hele wereld die producten exclusief voor Knorr verbouwen, zodat we gegarandeerd de beste gewassen krijgen. Soms gaan we verder van huis voor bijzondere ingrediënten, zoals de zoete, rokerige pepers uit de Baskische Pyreneeën.

Chefs met passie

Onze 286 chefs gebruiken hun kennis en intuïtie om deze prachtige ingrediënten te verwerken in de lekkerste recepten.  Ze vormen een creatief team, professioneel opgeleid en zeer ervaren dankzij de vele uren die ze in de keuken hebben doorgebracht - velen van hen in zeer gerenommeerde restaurants. 

Ze laten zich allemaal inspireren door oude en nieuwe ervaringen, en door andere culturen. Neem Luigi Carola – hij heeft 67 landen bezocht op zoek naar nieuwe ideeën, en elke reis heeft invloed gehad op zijn kookkunsten, waardoor zijn passie steeds weer wordt aangewakkerd en zijn liefde voor eten blijft groeien. En dan is er nog John Doyle, een trotse Ier wiens Ierse achtergrond je terugziet in zijn manier van koken – hij weet een nieuwe draai te geven aan heerlijk traditionele recepten die allemaal de flair en smaak hebben die ook u met trots op tafel kunt zetten.

Er is altijd meer

Dat stapje extra. Belangrijke woorden die we gebruiken om te beschrijven hoe we het heerlijkste voedsel bereiden. We zetten altijd een stapje extra, nemen nooit genoegen met middelmatigheid, geven nooit op – een houding die wordt gedeeld door iedereen binnen Knorr, van onze hardwerkende boeren tot onze toegewijde chefs. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om uw nieuwsgierigheid en uw honger naar nieuwe gerechten te bevredigen. Smaken van over de hele wereld komen samen in onze keuken waar we recepten creëren die u thuis kunt voorzetten; de authentieke smaken uit andere culturen komen eenvoudig tot leven in uw eigen keuken.

En dat niet alleen, we doen er ook alles aan om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te houden – en die van u. We gaan voor duurzame landbouw, proberen de verpakkingen die we gebruiken te verminderen en te recyclen, streven ernaar onze uitstoot van broeikasgassen terug te dringen en leggen meer nadruk op voedingswaarde. Dat is beter voor het milieu en betekent beter voedsel voor u.

We helpen graag een handje

We weten hoeveel waarde u hecht aan voedzaam en smakelijk eten dat op authentieke wijze is bereid. Koken is leuk en het geeft voldoening om de mensen waar u van houdt het beste voor te zetten, met liefde bereid. Dus wees gerust; of u nu een ervaren kok of een amateurkok bent, op Knorr kunt u rekenen in de keuken. We helpen graag een handje.