We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze grootse smaken in kleine pakjes te verbeteren.


100 jaar de juiste ingrediënten

Al sinds we onze eerste Knorr-bouillonblokjes introduceerden in 1912, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de grootse smaken in deze kleine pakjes te verbeteren. Het valt niet mee om iets wat zo populair is te verbeteren. We hebben veel nieuwe afgeleide producten ontwikkeld, mixen voor rijst en pasta op de markt gebracht, en bouillonblokjes met minder zout – stuk voor stuk een groot succes. Achter de schermen hebben onze chefs al het denkbare gedaan, geëxperimenteerd met nieuwe smaken en technieken, en al hun culinaire kennis en intuïtie toegepast om een nog authentiekere smaak te ontwikkelen.

Introductie Knorr Bouillonketeltje

Deze keteltjes met geconcentreerde bouillon zijn ideaal voor verwerking in gerechten en smaken net zo goed als zelfgemaakte bouillon – zonder al het werk.  

Dat nemen wij u graag uit handen. Onze bouillon begint met hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten: vlees, groenten, kruiden en specerijen. We gebruiken nooit kunstmatige kleur- en smaakstoffen of bewaarmiddelen. 

We laten de bouillon op laag vuur zachtjes koken zodat de vele smaken vrijkomen, net als bij echte bouillon.  Ten slotte vangen we deze rijkdom aan smaken in een klein keteltje.  En voila! Heerlijke bouillon, net zo lekker als wanneer u hem zelf had gemaakt.

Van onze chefs voor u

Verwijder de deksel van het keteltje Knorr Bouillonketeltje en smelt pure culinaire passie in uw gerechten. En dat is niet overdreven. Onze toegewijde chefs zijn perfectionisten voor wie alleen de meest authentieke smaak goed genoeg is.  Dit veelzijdige Bouillonketeltje is alles wat u nodig heeft om uw soepen en stoofschotels nog meer smaak te geven. Voeg de bouillon toe aan uw gerecht om het net dat beetje extra te geven, of los de bouillon op in heet water voor een bouillon die smaakt alsof u hem zelf gemaakt heeft.

Knorr Bouillonketeltje; slechts één voorbeeld van onze met zorg ontwikkelde producten waarmee we het koken wat gemakkelijker maken, met behoud van de authentieke smaken.